Egyedi gravírozott ékszer - INGYEN GRAVÍROZÁS!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304753442

Születéskő nyaklánc, smaragd kristály
Születéskő nyaklánc, smaragd kristály
11 800 Ft

Születéskő nyaklánc, smaragd kristály

Születéskő nyaklánc, smaragd kristály
Születéskő nyaklánc, smaragd kristály

Ezüst nyaklánc egy mélyen izzó, sötétzöld kristály kővel. Csodás egy barna hajú hölgynek, egyenesen pazar egy vörös haj mellé. Gyönyörű kontrasztot alkot a világos ezüst lánccal, amelyet ráadásul apró golyók díszítenek. A smaragd a május hónap születésköve.

11 800 Ft
Részletek

Ez a kő gazdag, mély zöld színével a tavaszt idézi. A smaragd egy meglehetősen ritka kő, és különleges színét nagy becsben tarják. Az újjászületés és szeretet szimbóluma ez a drágakő. Hozzá kötődik a gyönyörű Kleopátra alakja, akinek állítólag a smaragd volt a kedvenc köve. Az uralkodónő smaragdot használt, hogy személyes varázsát felerősítse és hódolatot ébresszen.
A smaragd a szív köve. Ez a arra inspirálja viselőjét, hogy nyisson mások felé és szeretetet közvetítsen. A smaragd embere a szívével érez. Könnyen megnyílik, mély érzelmeket tud táplálni. Nagyon együttérző és nagyon tud hatni másokra. Békehozóként is el szokták könyvelni. Ő az, akihez odafordulnak emberek segítségért és ő az, aki sikeresen tud közvetíteni konfliktusok esetén. Kiegyensúlyozottságot sugároz, megnyugtató személyiség, hiszen a szíve központi szerepet játszik.

A smaragd a reményt is  jelképezi, valamint a sikeres párkapcsolatok köve. Akik boldog kapcsolatot remélnek, azoknak a smaragd segíthet az érzelmek megélésében és tartóssá tételében. Egyébként bármilyen kapcsolatot képes megerősíteni, elmélyíteni. Akkor is hat, ha egy kapcsolat törékennyé válik valamiért. Ez a kő visszavezetheti egymáshoz az embereket. Nem csupán szerelmekre, hanem baráti és családi kapcsolatokra is pozitív hatással van.

A smaragd embere mélyen érző, empatikus és ezért könnyen megért másokat is. Örömet hoz a körülötte lévők életébe.

  • Anyaga: 925 ezüst
  • A lánc hossza: kb. 42 cm
  • A kristály kő átmérője: kb. 6 mm
  • Ródiumozott
Adatok
Cikkszám
110030-5
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek