Egyedi gravírozott ékszer - INGYEN GRAVÍROZÁS!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304753442

Ezüst fülbevaló

Manapság már szinte minden nő hord ezüst fülbevalót. Annyira hozzátartozik már egy nő öltözékéhez, hogy szinte az a feltűnő, ha valaki nem visel fülbevalót. Az ezüst fülbavaló abszolút alapdarab. Legyen az egy kis szerény ékszer, amelyet a munkahelyen viselünk, vagy legyen egy igen feltűnő hangsúlyos darab, mindkettő szépen díszíti arcunkat.

 


30termék 120
30termék 120

Egy ezüst fülbevaló minden alkalomra megfelelő lehet

Az ezüst egy gyönyörű nemesfém, amelyet megérdemelten kedvelnek oly sokan.  Ára miatt mindenki megengedheti magának, hogy több darabot is vásároljon, különböző kollekciókat viseljen különböző alkalmakra.
Általában fülbevaló nyaklánc szettet szoktak hordani, amelyek kellemesen kiegészítik egymást. De ne feledkezzünk meg arról sem, amikor az ezüst fülbevaló a karkötővel, illetve karlánccal alkot egy párost. Hatásában semmivel sem kevesebb ez a párosítás.
Az ékszerek között talán a fülbevaló az, amelyet a legelőször észreveszünk. Hiszen az emberek először egy másik ember arcára pillantanak és az arcot közvetlenül ékesítik a fülbevalók. Lehetnek azok szerényen a haj mögött megbúvók, vagy uralkodó nagyobb darabok, mindenképpen hangsúlyozzák viselőjük egyéniségét, vagy éppen aznapi hangulatát. Válasszon kínálatunkból ezüst fülbevalót és lepje meg önmagát vagy valakit, akinek örömet szeretne okozni.