Egyedi gravírozott ékszer - INGYEN GRAVÍROZÁS!

Kérdése van? Hívjon minket! +36304753442

Blog

Különleges anyák napi ajándék

Infinita Ékszer
Különleges anyák napi ajándék

Különleges anyák napi ajándék, amelynek minden anyuka örül

Különleges anyák napi ajándék, amelynek minden anyuka örül

Mi az anyukák legnagyobb kincse? Hát természetesen a gyereke, vagy gyermekei.

Anyák napja közeledtével mindenki töri a fejét, mivel lephetné meg édesanyját. Apró kezek ügyeskednek és ragasztanak virágokat, vagy rajzolnak bájos, paradicsomra emlékeztető szíveket. Az óvodákban a gyerekek verseket tanulnak, amelyeket aztán az ünnepélyen elszavalnak, miközben anyukájuk meghatottan figyeli csemetéjüket.

Az anyák napja még az ünnepek között is különleges. Ilyenkor az anyukák különleges helyet foglalnak el, őket ünneplik párjuk, férjük és természetesen a gyerekeik. Mivel családi ünnepről van szó, ezért a legtalálóbb ajándék az, ahol az ajándék személyessé tehető.

Különleges anyák napi ajándék lehet egy szív medálos nyaklánc, amelyen az anyuka mellett a gyerekek is helyet kapnak apró szívek formájában. A pici szívecskék akár kezdőbetűvel is kérhetők. A szív egyébként is egy igen erős szimbólum, egy szíves ajándék nem szorul magyarázatra.

Különleges anyák napi ajándék az ezüst szív

Szívet kaphat az anyuka a párjától is esetleg egy csillogó piros kristály charmmal kiegészítve.

Valentin napi ajándék, ezüst nyaklánc

A különleges anyák napi ajándékok közé tartozhatnak az állatos ezüst ékszereink is. Itt a családot, illetve az anyukát egy nagyobb állatka, a gyereket vagy gyerekeket egy kisebb állatka jeleníti meg. Bájos madárkás nyakláncunk az egyik kedvenc vásárlóink körében, de nagyon szeretik a sünis és a dinós kollekciót is. A dínós kollekció főleg a fiús anyukák kedvence.

Anya gyerek ékszer, madárkás medál

Ám ha az egyértelmű, a szívre vagy családra utaló formavilágot inkább mellőznénk, akkor kiváló választás lehet egy piros színben tündöklő medál is, amely leginkább a színével közvetíti az érzelmeket.

Tegyük ezt a szép napot feledhetetlenné az anyukák számára! (Ne feledkezzünk meg a nagymamákról sem!) Készítsük el a reggelit, vagy mosogassunk el utána. Menjünk el együtt kirándulni és vegyük le a válláról a napi terheket legalább egy napra. Legvégül pedig koronázzuk meg a napot egy különleges anyák napi ajándékkal, egy kedves ezüst nyaklánccal az Infinita ékszerek világából.